top of page

Tjenester
Bedrifter

Online tilstedeværelse

Fra kr. 4.995 + mva

Domene, E-post, webshop, digital markedsføring, responsive hjemmesider, nyhetsbrev; Hvaler IT-Service bygger online tilstedeværelse.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Sociala-medier3.jpg
Keyboard and Mouse
Art_by_Ida_Helen_Werlemo_(46).jpg

Hvaler IT hjalp meg med å utarbeide og designe min fantastiske, flotte hjemmeside med webshop og galleri samt at de optimaliserte den for søkemotorer slik at den var synlig på Google allerede dagen etter publisering! De er meget kunnskapsrike og effektive med øye for kvalitet, samtidig som de er lydhørte og har mange verdifulle råd. Anbefales på det varmeste til privatkunder og bedrifter!

 

/Art by Ida Helen, Hvaler

Kofoedbryggeriet-Hvaler-Pils-(48).jpg

Vi brukte Hvaler IT for å få hjelp med vår webside, design og layout. Vi fikk en skikkelig makeover på få dager! De var pålitelige, veldig fleksible, jobbet raskt og veldig lydhørte. Vi vil bruke deres kompetanse neste gang. Anbefales på det sterkeste!

/Inger Olsen, CFO Kofoedbryggeriet AS

Hemreda.JPG

Hvaler IT hjalp oss med å optimalisere nettstedet vårt for Google Ads og gjorde en fantastisk og rask jobb. De er meget pålitelige, og jeg anbefaler dem på det sterkeste når det gjelder alt som har med IT eller tekniske forhold å gjøre!

 

/Sara Salim, CEO Hemreda NL

bottom of page