top of page

Tjenester
Bedrifter

Digital Markedsføring (SEO) - Sette opp annonser i Google Ads m.m.

Fra kr. 4.995 + mva

Vi tilbyr fullstendig hjelp med å sette opp og organisere annonser i Google Ads, Facebook, Instagram, Snapchat m.m. Hjelper dere å finne deres publikum og målrette annonsene for en mest effektiv kampanje.
Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Sociala-medier3.jpg
Keyboard and Mouse
Hemreda.JPG

Hvaler IT hjalp oss med å optimalisere nettstedet vårt for Google Ads og gjorde en fantastisk og rask jobb. De er meget pålitelige, og jeg anbefaler dem på det sterkeste når det gjelder alt som har med IT eller tekniske forhold å gjøre!

 

/Sara Salim, CEO Hemreda AB

Kofoedbryggeriet-Hvaler-Pils-(48).jpg

Vi brukte Hvaler IT for å få hjelp med vår webside, design og layout. Vi fikk en skikkelig makeover på få dager! De var pålitelige, veldig fleksible, jobbet raskt og veldig lydhørte. Vi vil bruke deres kompetanse neste gang. Anbefales på det sterkeste!

/Inger Olsen, CFO Kofoedbryggeriet AS

Butiksartiklar.JPG

Oversatt butiksartiklar.se fra norsk til svensk med produktbeskrivelser og metataggar, oppdatering av over 800 produkter samt indeksering og metabeskrivelser av tilhørende produktbilder. Prissetting, kampanjer, Google Ads, Google Analytics, utforming og utsending av nyhetsbrev samt fullstendig drift og vedlikehold.

bottom of page