top of page
Søk
  • Forfatterens bildeAdmin

Kofoedbryggeriet.no i ny og oppdatert drakt

Oppdatert: 14. des. 2020Hvorfor webbdesign er viktig

I tillegg til sosiale medier er hjemmesiden blant en bedrifts viktigste markedsføringskanal hvor man presenterer seg for mulige kunder og samarbeidspartnere. Da er det viktig at innholdet og designen gir et representativt bilde av bedriften. I tillegg maksimerer man mulighetene til å havne høyt på resultatlisten til søkemotorene ved å ha en oppdatert og moderne design som er søkemotoroptimalisert (SEO), ifølge WebFX.


Hjemmeside anpasset for mobiltelefon

Smarttelefonen har på få år blitt allemannseie og så mye som halvparten av all trafikk på nett skjer via mobiltelefoner ifølge Statista. Det gir nye utfordringer når det gjelder å optimalisere hjemmesiden både til visning på en vanlig PC-skjerm og samtidig se like bra ut og fungere like godt på en mobilskjerm som på et nettbrett etc.


Ny og moderne hjemmeside for Kofoedbryggeriet

Hvaler IT-Service er glad for å kunne gi et ansiktsløft og ny tidsriktig, responsivt design til Kofoedbryggeriets hjemmesider. Vi har byttet plattform og bygget opp hjemmesiden fra grunnen; alt fra design og utforming, innholdsproduksjon, fotografering og bearbeiding av produktbilder, bilder fra bryggeriet til tekstforfattende (copy) og publisering med tilknytting av domene og oppsett av nye e-post adresser, søkemotoroptimalisering med mer. Gi deres hjemmeside en oppgradering i dag – ta kontakt for en uforpliktende konsultasjon!

137 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page