top of page

Hvaler IT Service AS

   Over 25 års erfaring fra IT-bransjen   

Trenger deres bedrift bedre synlighet på nett?

Hvaler IT Service AS hjelper dere fra A-Å med SEO / SEM / SoMe - det vil si:

Google Ads, Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter etc. Fra planlegging og formulering av mål og strategi til oppsett av annonser med oppfølging og analysering av resultat.

 

Vi hjelper også til med følgende - blant mye annet: 

• Digital markedsføring - Søkemotoroptimalisering etc.

• Office 365, E-post, Google Ads, Webshop, Domene.

• Nyinstallasjon av PC, Mac, Nettbrett/iPad, TV, Telefon 
• Oppsett av trådløst Internett, feilsøking Wi-Fi, Mesh
• Smart hjem, trådløse høyttalere, robot gressklipper/støvsuger
• Fjerning av virus, Back-Up og formattering
• Installasjon av apper og programmer, IT-support


Både privatkunder og bedrifter - små og store oppdrag

 

Vi har kontor på Hvaler og tar oppdrag i hele Østfold / Viken.


Ta kontakt for en uforpliktende prat om hva dere trenger hjelp med.

Se også Facebook og LinkedIn

P1011366_3.jpg

Daniel Werlemo har en bred bakgrunn innen IT og har blant annet jobbet med support innenfor Fiber, ADSL, TV og Telefoni. Har også bygget og driftet hjemmesider med annonsering på Google, Facebook m.m. 

"Anbefaler Hvaler IT-Service på det varmeste! Daniel er veldig flink og hyggelig, og heller ikke dyr."

Publisert av Marianne G. J.

Mandag 14. september 2020

face.jpg

Avisartikkel i Fredrikstad Blad

ladda ned.png

Sertifisering Google: Digital Markedsføring

Google Sertifikat Digital Markedsføring
 Referanser 

Oversatt hjemmesiden: Hugna.se fra norsk til svensk med produktbeskrivelser og metataggar, oppdatering av over 400 produkter samt indeksering og metabeskrivelser av tilhørende produktbilder. Prissetting, kampanjer, Google Ads-annonsering, Google Analytics, utforming og utsending av nyhetsbrev samt fullstendig drift og vedlikehold av hjemmesiden via Shopify, Shiphero, Webshipper m.fl.

Screen-hugna.JPG

Vi ønsker å takke Hvaler IT Service for hjelpen med nye hjemme sider. / Fredrik E. Sjømatrestauranten Første Reis

forste-reis-thumb.jpg

Kutterklubben ønsket en helt enkel hjemmeside hvor de kunne publisere informasjon, bilder og aktiviteter for medlemmer og andre intresserte. Hjemmesiden skulle være lett for de å selv administrere og publisere innhold og fungere både på PC, mobil og nettbrett.
Kutter sailors OHOI! (kutterklubben.no)

kutter-logo.jpg

Inkjøp, installasjon og tilkobling av ny WiFi-router med konfigurering og netttilkobling med fast IP-adresse samt tilkobling av kassaapparat og betalingsterminal. Oppsett av gjestenettverk for kunder og sikring av eget nettverk via brannmur. / Kjell B. Torgets Lille Kjøkken, Gressvik

bankterminal.jpg

Ubiquiti UniFi Mesh-nettverk. Nyinstallasjon av aksesspunkter i Ubiquiti UniFi UAP-AC-serien. Skalerbart fra 1-1000+ enheter. UniFi AC Lite AP har Wi-Fi 802.11ac-teknologi i et raffinert industrielt design og er ideell for kostnadseffektiv utvidelse av høyytelses trådløse nettverk.

/Rød Båthavnservice

hvaler-it-ubiquiti-unifi-ac-pc-hjelp-mes

Bytte av router og oppsett av nytt wifi etter bytte fra ADSL til fiber. Tilkobling av bankterminal og bytte av UPS backup strømforsyningsenhet til kassasystem.

/Utgaardskilens Indkjøpslag

diesel.png

Innkjøp og installasjon av tre PC:er, oppsett og tilkobling til eksisterende utstyr; printer, nettverk etc. Tilkobling til ekstern server og tilpasset konfigurering av hver PC med installasjon av Office 365, Zoom m.m. /Kirkens Hus, Hvaler

laptop.jpg

Installasjon av forsterker. Tilkobling av ny Yamaha RX-A880-forsterker til eksisterende anlegg; TV, 7.2-lyd, Apple-TV og T-We boks

"Har benyttet meg av Hvaler IT til hjelp med oppkobling av ny forsterker. Anbefales på det varmeste" / Pål Edgar D. O. Skjærhalden

speaker.png

Planlegging og installasjon av Mesh-nettverk i 2 etasjers murvilla samt frittliggende uthus i mur. Optimalisering av dekning for ubrutt wifi-dekning over hele eiendomen. Stor anbefaling av Hvaler IT-Service! /Tom R. O. Vesterøy

wifi.jpg

Gjennomgått all nøkkelinformasjon og finjustert og lagt inn metatagger og innstillinger slik at hemreda.nu har blitt søkemotoroptimalisert. I tillegg oppdatert innhold og interne lenker samt integrert Google Analytics.

Hemreda.JPG

Bygget ny hjemmeside til Kofoedbryggeriet.no på Hvaler. Hele veien fra design og utforming, innholdsproduksjon, fotografering og bearbeiding av produktbilder, bilder fra bryggeriet til tekstforfattende (copy) og publisering med tilknytting av domene og oppsett av nye e-post adresser, søkemotoroptimalisering med mer.

Kofoedbryggeriet-Hvaler-Pils-(48).jpg

Oversatt hjemmesiden: butiksartiklar.se fra norsk til svensk med produktbeskrivelser og metataggar, oppdatering av over 800 produkter samt indeksering og metabeskrivelser av tilhørende produktbilder. Prissetting, kampanjer, Google AdWords-annonsering, Google Analytics, utforming og utsending av nyhetsbrev samt fullstendig drift og vedlikehold av hjemmesiden.

Butiksartiklar.JPG
bottom of page