20 Jan
20Jan

Innbrudd øker igjen etter flere års nedgang
Ifølge tall fra Finans Norge økte tallet på erstatninger etter forsikringsmeldte innbrudd og tyverier med 6% i 2019 sammenlignet med året før. Kun 1 av 4 har alarm knyttet til vaktselskap og den vanligste grunnen til å la være er den høye prisen per måned.

Trådløs kamera overvåking
En rimelig måte å sikre boligen / hytten / bilen / motorsykkelen / båten er å installere et overvåkingskamera. Dette er i seg selv ofte avskrekkende og gjør at tyven heller velger en annen eiendom enn å bli fanget på bilde / video med risiko for å bli tatt.
Kameraovervåking er også en god måte å følge med på eiendommen når man selv ikke er til stede. Dette kan forhindre hærverk samt innbrudd og tyveri gjennom at man øyeblikkelig får en melding på telefon i det bevegelse oppdages av kameraet. Gjennom den innebygde mikrofonen i kameraet kan man direkte kommunisere med vedkommende og kan for eksempel gi beskjed om at politi tilkalles. Dette selv om man sitter milevis bort – også i et annet land; for eksempel i ferieboligen!

Trenger kun Wi-Fi-tilkobling
Hvaler IT Service har flere ulike typer overvåkningskameraer på lager for omgående installasjon. Felles for disse er at de kun trenger en Wi-Fi-tilkobling og en smart-telefon for å styre appen. Flere modeller er batteridrevet med driftstider oppimot 10 måneder og vi tilbyr også kameraer med fast strømforsyning. Disse kan kompletteres med minnebrikker / skylagring for lagring av foto og video som kameraet registrerer.

Sikre eiendommen din i dag!
Et overvåkningskamera er en rimelig og effektiv måte å sikre eiendommen mot tyveri og hærverk. Istedenfor å betale en fast månedlig sum til et forsikringsselskap betaler man kun en engangsavgift og har selv kontrollen og blir varslet ved bevegelse. Se hvem som ringer på døren før du åpner. Gi beskjed til postmannen om å sette igjen pakken ved døren selv når du ikke er på plass. Advar inntrengere at politi tilkalles. Sikre video og foto av gjerningsmenn og registreringsnummer på mistenkt bil.

Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud. Vi installerer i hele Østfold og lærer opp i bruk av app og håndtering/ladning av kamera etc.

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.