07 Sep
07Sep

Tek.no melder om at Microsoft nå har avslørt dagen for lansering av nye Windows 11 til den 5. oktober.
Det har i lang tid vært spekulert i om og eventuelt når Windows 10, som kom ut i 2015, skulle bli erstattet. I sommer kom overraskende nyheten om at Windows 11 var på vei og kom til å bli rullet ut senere i år. Nå vet vi altså hvilken dato vi kan forvente og få mulighet til å installere det nye operativsystemet til Microsoft.

Gratis oppgradering fra Windows 10
De fleste med en PC fra 2015 og fremover bruker i dag Windows 10 og Microsoft lover at oppgraderingen til versjon 11 skal vare gratis forutsatt at PC:en oppfyller minimums systemkrav.

I første omgang er det nye PC:er som kommer å komme forhåndsinstallert med Windows 11. Å oppgradere sin PC fra Windows 10 til 11 blir valgfritt og man kan helt fint fortsette å bruke Windows 10 dersom man ønsker det. Microsoft har tidligere lovet å støtte dagens Windows 10 til 2025.

Nytt design med ny sentrert startmenyDet er mye som er nytt i Windows 11 og fremfor alt har designen fått seg en oppfrisking og et mere moderne uttrykk. Det skal nå være mulig å installere Android-apper via Microsoft Store og apper blir mer oversiktlig organisert i menyer som mer ligner på smarttelefoners appmenyer.Hvis du ønsker hjelp med å velge en ny PC og få den satt opp eller vil oppgradere din gamle, så ta kontakt for en uforpliktende samtale hvor vi finner ut hvilken løsning som passer best for deg eller din bedrift.

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.