14 Dec
14Dec

Opplev full WiFi-dekning i HELE huset – også i garasjen/uthuset
Nå som fler og fler ting blir oppkoblet mot internett (IoT) – og som regel trådløst – blir det enda viktigere med fullgod WiFi-dekning rundt om i huset. Det er ikke lenger godt nok at det kun er optimalt i stuen. Nå har vi ofte både to og tre TV.er plassert rundt om i huset, i ulike etasjer, nettbrett som kobler til fra husets alle kriker og kroker. Kanskje er garasjen gjort om til gym med TV og musikkanlegg som skal kobles til Spotify og Youtube? Da er et Mesh-system løsningen!

Hvordan fungerer et Mesh-nettverk?
Mesh-nettverk, eller Maskenettverk på norsk, er bygget opp av to eller flere mesh-noder som sammenkobles trådløst for å eliminere døde soner og for å gi fullgod WiFi-dekning i hele hjemmet. Dermed slipper man å trekke kabler eller bruke repeater som skaper nye nettverk og kan isteden være tilkoblet det samme nettverket uansett hvor i huset man befinner seg. En Mesh-router er relativt liten og diskre og trenger kun tilkobling til strøm. Hovedenheten kobles til modemet og de øvrige nodene plasseres deretter strategisk i hjemmet for å skape et heldekkende WiFi-nettverk.

Raskt og enkelt at komme i gang
Vi har Mesh-system på lager for rask levering og installasjon og hjelper også til at koble opp alle trådløse enheter så som telefon, nettbrett, TV samt installerer kanaler på TV etc. Jeg går også igjennom alt sammen med dere og gir full opplæring og er tilgjengelig på telefon hvis dere har noen spørsmål i etterkant.

Ta kontakt i dag for full trådløs dekning i HELE hjemmet!

Les mer om WiFi og trådløs dekning her: Kjell & Co 

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.