09 Apr
09Apr

Det er flere grunner til at en PC gradvis blir tregere med åren. Dels fylls harddisken opp av programmer og filer som kanskje ikke lenger er i bruk. Hvis man ikke har oppdatert programmer og operativsystemet kan dette også bidra til at PC-en arbeider langsommere. Ofte ligger programmer åpne i bakgrunn og «stjeler» prosessorkraft og minne når de egentlig kunne vært lukket og/eller avinstallert.

Tips og triks for en raskere PC
Komplett.no har lagd en liste med 12 tips over hvordan man selv kan få en raskere datamaskin. Her nevner man enkle tips som å starte om maskinen og skanne den for virus bland annet. Men også ting som man kanskje ikke alltid tenker på; som at, ved hjelp av trykkluft, rense PC-en for støv som har blitt sugd inn i maskinen takket vare viftene.Man kan også oppgradere PC-en ved å installere nye minnebrikker og større/ekstra harddisk hvis maskinen fortsatt er relativt ny.

Egne programmer for å rense PC-enJeg bruker egne programmer for å rense PC-en og få maskinen raskere og hjelper gjerne til med å ta en sjekk av PC-en deres. Jeg fjerner gamle programfiler og avinstallerer programmer som ikke lenger er i bruk. Jeg installerer tilgjengelige drivrutiner og operativsystemoppdateringer og utfører i tillegg en virusscann for en fast pris på 999 kr. Og er det behov for oppgradering av minne eller ekstra lagringsplass etc. så finner vi en løsning på det også.

Ta kontakt så avtaler vi en tid for henting/levering av PC, så leverer jeg så snart PC-en er gjennomgått.

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.