14 Oct
14Oct

Vi feirer nytt samarbeid med Introtek AS, og vil i denne anledning tilby Gratis konsultasjon og utkast til ny hjemmeside ut hele oktober. Gi deres bedrift et "ansiktsløft" med en ny design og en responsiv hjemmeside som fungerer like bra på PC som på telefon, nettbrett etc.

Hvorfor Webbdesign Er Avgjørende For Deres Bedrift


Maksimer Synligheten og Imponer Dine Kunder
I dagens digitale tidsalder er det ingen tvil om at en imponerende nettside er nøkkelen til suksess for bedrifter. Med sosiale medier som allerede spiller en stor rolle, er nettsiden fortsatt en av de viktigste markedsføringskanalene. Dette er stedet der du presenterer deg selv for potensielle kunder og samarbeidspartnere. Derfor er det helt avgjørende at innholdet og designen på nettsiden gir et representativt bilde av dig og din bedrift. Hjemmesiden må skape tillit, vekke interesse og engasjement til å handle. Men det er ikke alt - en oppdatert og moderne design kan også hjelpe deg med å innta en høy posisjon på søkemotorresultatsidene. 


Her er 5 grunner til hvorfor webdesign er så viktig for din suksess.


1. Førsteinntrykk Telller
Nettsiden din fungerer som ansiktet til bedriften din på nett. Det er ofte det første stedet potensielle kunder besøker når de ønsker å lære mer om din virksomhet. Hvis nettsiden din ser utdatert og oppleves rotete ut, vil det umiddelbart påvirke deres oppfatning av deg. En moderne og profesjonell nettsidedesign kan øyeblikkelig skape et godt førsteinntrykk, og det er, som kjent, førsteinntrykket som teller. Det kan være det som skiller deg fra konkurrentene og overbeviser folk om å velge din bedrift.


2. SEO (Søkemotoroptimalisering)
For å være synlig for potensielle kunder på nett, må nettsiden din være SEO-optimalisert. Dette betyr at den er optimalisert for søkemotorer som Google, slik at den vises høyt på søkeresultatsidene. Høyere rangering betyr mer trafikk til nettstedet ditt, og dermed flere potensielle kunder. En moderne og responsiv webdesign er en viktig faktor som søkemotorer tar hensyn til når de vurderer rangeringen din. Så, ved å oppdatere nettsiden din med en moderne design, kan du øke sjansene dine for å havne på toppen av søkeresultatene. Nesten 95% av all nettbasert søketrafikk kommer fra søkemotorenes førsteside-resultat, spesielt de øverste 5 lenkene, noe som gjør det kritisk for din bedrift å ligge høyt i søkeresultatene for å være synlig og tiltrekke besøkende. 


3. Mobiltilpassning
Mobiltelefoner har blitt en uunnværlig del av våre liv, og de fleste mennesker bruker dem til å surfe på nettet. Faktisk, ifølge Statista, utgjør mobiltrafikk nå nærme 60% av all netttrafikk. Dette innebærer en unik utfordring - nettsiden din må se bra ut og fungere feilfritt på både datamaskiner og mobile enheter som telefoner og nettbrett. Med en moderne og responsiv webdesign, kan du sørge for at nettsiden din tilpasses alle skjermstørrelser og gir en jevn brukeropplevelse uavhengig av enheten kundene bruker.


4. En Ny, Moderne Nettside
Hos Hvaler IT Service forstår vi viktigheten av å ha en nettside som imponerer. Vi tilbyr en fullstendig oppgradering av din nettside med et tidsriktig og responsivt design. Vi starter fra bunnen av og tar oss av alt, fra design og innhold til fotografering, dronevideoer, bildebehandling og tekstforfatning. Vi tilbyr også muligheten til å integrere webshop, sociale medier, nyhetsbrev og finner løsninger som passer deres behov, slik at dere kan selge produkter eller tjenester direkte på nettstedet deres og effektivisere flyten mellom ulike kanaler. Og selvfølgelig sørger vi for at deres nettside er optimalisert for søkemotorer, slik at dere kan oppnå høyere synlighet og tiltrekke flere kunder.


5. Ta Skrittet Mot Suksess
Nå er det på tide å gi deres bedrifts nettside den oppgraderingen den fortjener. Ikke la en utdatert nettside holde deres suksess tilbake. Ta kontakt med oss i dag for en Gratis og uforpliktende konsultasjon. La oss hjelpe dere med å oppnå større synlighet, imponere besøkende, og øke suksessen for bedriften. Sammen kan vi skape en nettside som vil være fremtidsrettet og fungere som ditt kraftige markedsføringsverktøy og appellere til eksisterende og potensielle nye kunder. Kontakt oss i dag: 94 20 26 55!


Responsiv hjemmeside
Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.