30 Nov
30Nov

Hvorfor webbdesign er viktig
I tillegg til sosiale medier er hjemmesiden blant en bedrifts viktigste markedsføringskanal hvor man presenterer seg for mulige kunder og samarbeidspartnere. Da er det viktig at innholdet og designen gir et representativt bilde av bedriften. I tillegg maksimerer man mulighetene til å havne høyt på resultatlisten til søkemotorene ved å ha en oppdatert og moderne design som er søkemotoroptimalisert (SEO), ifølge WebFX.

Hjemmeside anpasset for mobiltelefon
Smarttelefonen har på få år blitt allemannseie og så mye som 60% av all trafikk på nett skjer via mobiltelefoner ifølge Statista. Det gir nye utfordringer når det gjelder å optimalisere hjemmesiden både til visning på en vanlig PC-skjerm og samtidig se like bra ut og fungere like godt på en mobilskjerm som på et nettbrett etc.

Ny og moderne hjemmeside for Sjømatrestauranten Første Reis
Hvaler IT Service er glad for å kunne gi et ansiktsløft og ny tidsriktig, responsivt design til Første Reis sine hjemmesider. Vi har byttet plattform og bygget opp hjemmesiden fra grunnen; alt fra design og utforming, innholdsproduksjon og bearbeiding av bilder til tekstforfattende (copy) og publisering med tilknytting av domene med mulighet til integrert webshop, søkemotoroptimalisering samt mye mer.  

Gi deres hjemmeside en oppgradering i dag – ta kontakt for en uforpliktende konsultasjon!

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.