26 Jan
26Jan

Er nettverket dimensjonert for deres bruk?
Den tekniske utviklingen stormer frem og vi tar som oftest for gitt at alle våre dingser snakker sammen og er «oppkoblet» på nett til enhver tid. Vi har nesten blitt like avhengige av trådløst nett som av strøm! Dette gjør at teknikken fort blir «gammel» og at den «gamle» routeren i stua kanskje ikke lenger fungerer optimalt. Det er ikke uvanlig at man har 50-100 enheter som alle skal koble seg til det trådløse nettet og det stiller selvfølgelig krav på utstyret man bruker. En router som er mellom 5-10 år kan ofte være moden å skifte ut mot noe mere moderne, som et oppsett av Mesh-routere.

Hjemmekontoret har kommet for å bli
Ifølge forskning.no ser man klare positive effekter med økt fleksibilitet og å kunne jobbe hjemmefra i perioder, og etter at vi har gått tilbake til en mer normal arbeidssituasjon er det ikke tvil om at hjemmekontoret har kommet for å bli som en del av arbeidshverdagen. Også dette stiller krav til det tekniske utstyret; alt i fra å ha en god skjerm å se på, rask nok nett-tilkobling for å unngå «hakkete» video-møter, ergonomiske løsninger, skrivere med skanning, back-up løsninger, cloud-tjenester, webkamera, mikrofon samt ulike trådløse løsninger. Dette er normalt ting som noen andre har ansvar for å installere og sette opp på arbeidsplassen/kontoret, mens det på hjemmekontor ofte blir opp til en selv å finne gode løsninger.

Vi har fylt opp lagrene med alt til hjemmekontoret
Vi har lang erfaring med å sette opp optimale nettverk – så vel kablet som trådløst og har en mengde ulike løsninger på lager for umiddelbar installasjon. Vi har trådløse skrivere, eksterne harddisker og minnepenner i ulike størrelser, utendørskameraer, routere, Mesh-systemer, PC-skjermer, switcher og tilbehør for å sikre en optimal arbeidsplass.

Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud så ser vi sammen på deres behov og setter opp en løsning som er tilpasset deres bruk.

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.