• Mar 2, 2021

Å sikkerhetskopiere datafiler er den beste forsikringen mot å miste verdifull – og ofte uerstattelig data. Enten det er private bilder på en harddisk eller telefon til jobbdata på en PC eller i skyen så trenger filene å sikkerhetskopieres for å hindre mistet data ved systemkrasj, tyveri eller skadevare.

  • Jan 20, 2021

En rimelig måte å sikre boligen / hytten / bilen / motorsykkelen / båten er å installere et overvåkingskamera. Dette er i seg selv ofte avskrekkende og gjør at tyven heller velger en annen eiendom enn å bli fanget på bilde / video med risiko for å bli tatt.

  • Dec 14, 2020

Nå som fler og fler ting blir oppkoblet mot internett (IoT) – og som regel trådløst – blir det enda viktigere med fullgod WiFi-dekning rundt om i huset. Det er ikke lenger godt nok at det kun er optimalt i stuen.

  • Nov 30, 2020

I tillegg til sosiale medier er hjemmesiden blant en bedrifts viktigste markedsføringskanal hvor man presenterer seg for mulige kunder og samarbeidspartnere. Da er det viktig at innholdet og designen gir et representativt bilde av bedriften.

  • Nov 22, 2020

Er deres bedrift synlig på nett? Og hvordan vet du at dine kunder finner deg og ikke konkurrenten. Gjennom å optimalisere hjemmesiden og gjøre den så søkemotorvennlig som mulig øker man sannsynligheten for at siden blir favorisert av søkemotorer som Google