• Sep 27, 2021

Akkurat som med en PC eller smart telefon må bilens programvare oppdateres jevnlig for å fungere optimalt. Dette for å rette opp i feil, sikre og tette hull i softwaren samt å øke brukervennlighet og ikke minst oppdatere kartene i bilens GPS-navigasjon.

  • Sep 21, 2021

Bilder og fremfor alt videoer tar mye plass. Her ser vi at bland annet Apple, som produserer iPhone, har gjort det vanskelig for brukeren å selv overføre og organisere sine albumer. Bildene blir ofte liggende både på telefonen og i skyen og tar opp plass begge steder

  • Sep 7, 2021

I første omgang er det nye PC:er som kommer å komme forhåndsinstallert med Windows 11. Å oppgradere sin PC fra Windows 10 til 11 blir valgfritt og man kan helt fint fortsette å bruke Windows 10 dersom man ønsker det. Microsoft har tidligere lovet å støtte dagens Windows 10 til 2025.

  • Aug 10, 2021

Nettfiske, eller Phishing som det kalles, har til hensikt å stjele sensitiv informasjon og data fra deg ved å få deg til å oppgi kredittkortinformasjon, bankkontonummer eller annen verdifull data sånn som passord, personnummer, bankkontonummer og lignende.

  • Jun 23, 2021

Den gammeldagse kabelen er fortsatt overlegen i de fleste tilfeller. Både når det gjelder driftssikkerhet og hastighet. Det er dog ingen tvil om at trådløse nettverk og Mesh-nettverk er kommet for å bli. De har bare de siste årene utviklet seg til brukervennlige og pålitelige nettverk som holder mer enn godt nok for dagens mål.

  • Apr 9, 2021

Det er flere grunner til at en PC gradvis blir tregere med åren. Dels fylls harddisken opp av programmer og filer som kanskje ikke lenger er i bruk. Hvis man ikke har oppdatert programmer og operativsystemet kan dette også bidra til at PC-en arbeider langsommere.