• Jan 31, 2024

Hvaler IT Service ønsker Mykhailo Kolomoiets hjertelig velkommen som ansatt, og vil samtidig rette et stort takk til Hvaler Næringsforening ved Anne Cedervall, HUB Hvaler, NAV Hvaler og Hvaler Kommune for fantastisk støtte og bistand.

  • Oct 14, 2023

Vi feirer nytt samarbeid med Introtek AS, og vil i denne anledning tilby Gratis konsultasjon og utkast til ny hjemmeside ut hele oktober. Gi deres bedrift et "ansiktsløft" med en ny design og en responsiv hjemmeside som fungerer like bra på PC som på telefon, nettbrett etc.

  • Oct 4, 2023

Å utvide deres norske bedrift til det svenske markedet er en spennende mulighet, men det kan også være en utfordrende oppgave. Fra språkbarrierer til forskjellige lover og reguleringer innenfor EU, er det mye å ta hensyn til.

  • Mar 2, 2022

Tiden strekker ikke alltid til og noen ganger må man prioritere bort oppgaver som allikevel må utføres – enten nå eller senere. Det kan være lister som skall oppdateres, Excel-ark som skall gjennomgås, rapporter som skall sammenstilles

  • Jan 26, 2022

Man ser klare positive effekter med økt fleksibilitet og å kunne jobbe hjemmefra i perioder, og etter at vi har gått tilbake til en mer normal arbeidssituasjon er det ikke tvil om at hjemmekontoret har kommet for å bli som en del av arbeidshverdagen.

  • Nov 3, 2021

En bra måte for å huske på passordene er å lage et system for hvordan du setter sammen passord til forskjellige steder. For eksempel at første og siste bokstav alltid er liten og den samme, at den andre og nest siste bokstaven alltid er stor, at det deretter følger to tall og at det er noen kobling til siden du logger inn på.